The Garage Wine Company

http://www.thegaragewine.com

”Vi är ett lokalt vineri, ett vineri med näst intill inga regler, ett garage, men ett garage som döljer hemligt elixir”
Garaget byggdes för många år sedan av Mario Lopez familj som även äger vingården och följaktligen även garaget. 2009 började Fernando Mora och hans två vänner Gonzalo och Aitor att producera vin under namnet Latidos de Vino i detta garage. År 2010 beslutade Mario och Fernando att ta projektet till nästa steg vilket ledde till att The Garage Wine Company såg dagens ljus 2012.

Long Wines

http://www.longwines.com

Long Wines är ett litet hängivet team av talangfulla människor som producerar, designar och marknadsför högkvalitativa spanska viner till mycket överkomliga priser. Firman är baserad i Madrid och därifrån styr man alla projekt och sköter kontakterna med de samarbetspartners man använder sig av för att förverkliga sina idéer och utveckla vinerna. Att de har en dynamik och ett koncept som fungerar visar inte minst skörden av medaljer, utmärkelser och den uppärksammhet vinerna vunnit.
Sedan ett par år tillbaka har Long Wines Fernando Mora, “Master of Wine”, i sitt team. Tillsammans med de olika vinerierna och vinmakarna är han den som ansvarar för kvaliteten på vinerna och ser till att strävan efter utveckling och förbättring fortsätter.

Moestue Logo

VÄLKOMMEN TILL
MOESTUE SVERIGE

Här kan du se vårt sortiment och vilka produkter som
finns på Systembolaget och vilka du kan beställa.

Valdejalón – Moestue Grape Selections