R-Wines

http://www.legrandnoir.com/

R-Wines är en internationell dynamisk organisation som producerar vin från många delar av världen med tyngdpunkt på Frankrike och Spanien. Deras målsättning är att tillverka moderna, lättförståeliga och prisvärda viner med smak och design som imponerar och överraskar.
De tre grundarna av företaget har alla jobbat och varit framgångsrika inom vinindustrin tidigare. Robert Joseph – är en mycket högt aktad internationell vinkritiker och domare vid vintävlingar, Hugh Ryman – globalt erkänd ambulerande vinmakare (flying winemaker) och Kevin Shaw – framgångsrik inom design av förpackning och etiketter.

Domaine d´Escapat

http://http://www.escapat.com

Domaine d´Escapat ligger i Minervois, Languedoc och ägs sedan 2012 av svenske Bruno Ohlzon. Bruno har på kort tid lyckats med att få erkännande för sina viner. Bland annat har hans rosévin Le Capitaine Rosé fått fin press både i Frankrike och Sverige. Egendomen täcker 117 hektar och har fjorton olika druvsorter planterade i vingårdarna. Namnet Le Capitaine anspelar på Bruno Ohlzons tidigare karriär som ishockeyspelare där han tack vare sin hängivenhet för laget oftast utsågs till kapten. En hängivenhet som nu ligger till grund för Domaine d´Escapat.

Moestue Logo

VÄLKOMMEN TILL
MOESTUE SVERIGE

Här kan du se vårt sortiment och vilka produkter som
finns på Systembolaget och vilka du kan beställa.

Minervois – Moestue Grape Selections