Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /srv/users/moestue/apps/moestue/public/wp-content/themes/moestue/base.php:10) in /srv/users/moestue/apps/moestue/public/wp-content/themes/moestue/templates/head.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /srv/users/moestue/apps/moestue/public/wp-content/themes/moestue/base.php:10) in /srv/users/moestue/apps/moestue/public/wp-content/themes/moestue/templates/head.php on line 2

Välkommen till oss

Välkommen till oss och vår brokiga mosaik av smaker!
Vårt mål är att erbjuda dig vad du söker, vilket tillfälle du än vill förgylla, vardag som fest. Vår samlade långa erfarenhet och breda varierade utbud gör oss säkra på att lyckas hjälpa dig hitta det mesta du söker.
Nöjer vi oss med det? Nej, ger du oss chansen är vi säkra på att även kunna stilla din nyfikenhet med nya spännande smakupplevelser. Det här kan låta pretentiöst och det är det. Men våra höga ambitioner och målsättningar är vi stolta över. Så länge vi behåller vår nyfikenhet, fortsätter jakten på kvalitetsdrycker och strävar efter att ligga i framkant, så gör vi det lättare för dig.
Vår ambition är att vara en genväg till njutning!
Fokus ligger på vin och då främst europeiskt från klassiska distrikt och områden. Men då inkluderande är ett vackrare ord än exkluderande, utesluter vi inga drycker oavsett var de kommer från. Ursprunget är sekundärt kvaliteten. Kalla oss gärna en totalleverantör av smakupplevelser.
Kvalitet är på många sätt ett mätbart begrepp där behandlingen av råvaran är avgörande. För vår del har vi valt att utöka kvalitetsbegreppet. Korrekt behandlade och framställda drycker räcker inte. Respekt och medvetenhet för miljö, natur och människa är en självklarhet.
Våra partners är i huvudsak mindre familjeägda företag som delar vår idé om hållbarhet som ledstjärna. De flesta av dem tar hand om sin mark ekologiskt eller biodynamiskt redan idag och många andra arbetar för att lägga om sin produktion. Gemensamt för alla våra vänner är att de ser med ödmjukt allvar på sin plats i det stora hela. Strävan mot ett hållbart, i många fall ekologiskt, jordbruk där man tar sitt sociala ansvar och behandlar både människa och miljö med respekt är för deras del något helt naturligt.

Historia
1996 bestämde sig Christopher Moestue för att starta sin egen importverksamhet i Norge. Han hade redan vid starten en bestämd idé om att arbeta med det bästa som varje region hade att erbjuda. Han ville att alla viner som han tog in i portföljen skulle vara en reflektion och ett bevis på vad just den regionen hade att erbjuda. Devisen ”vin med adress” blev född!
Det gick snabbt väldigt bra för Moestue Grape Selections i Norge och redan 2003 så blev det därför naturligt att starta upp i Sverige. Många av de redan upparbetade samarbetena som fanns i Norge följde med Christopher i den här satsningen. Flertalet av våra producenter är med oss sedan starten vilket är ett kvalitetsbevis och kvitto på att vi gör saker rätt.
Sedan september 2011 så finns det ett samarbete mellan Cask Owners Group och Moestue Grape Selections, såväl i Norge som i Sverige. Det är i allt väsentligt ett samarbete som är starkast i Sverige där vi bland annat sitter i samma lokaler, delar back-office och även säljkår.
(Cask Sweden är en av de ledande importörerna inom Craft-Beer men som även har ett starkt sortiment av Sprit). För mer information besök: www.casksweden.se

Affärsfilosofi
Vi på Moestue bygger vår affärsfilosofi på fyra pelare;
– Vi vill vara en proaktiv partner som bygger långsiktig lönsam tillväxt till alla våra partners och ägare
– Vi vill bygga långsiktiga partner-, kund- och konsumentrelationer genom tillit, transparens och ansvarstagande
– Vi är ett väldigt dedikerat team av människor som drivs av entreprenörskap och snabbhet
– Vårt fokus är att leverera högkvalitativa produkter som passar efterfrågan på den Svenska marknaden

Vision
På Moestue har vi en målsättning att leverera alkoholhaltiga drycker av högsta kvalité till den Svenska marknaden genom att ha ett nära, personligt & ansvarsfullt samarbete med alla våra producenter och samarbetspartners

Moestue Logo

VÄLKOMMEN TILL
MOESTUE SVERIGE

Här kan du se vårt sortiment och vilka produkter som
finns på Systembolaget och vilka du kan beställa.

Välkommen till oss – Moestue Grape Selections